154

Egyetemi misszió

Kedves Egyetemista/Fősulis Tesók!

Az Evangéliumi Diák Körök az Egyetemi Diák Misszióért (EDK-EDM) szeretettel vár és hív minden missziós lelkületű hallgatót, hogy Krisztus harcosa és tanúja legyen az Egyetemén, Főiskoláján!

Ehhez szeretnénk megadni minden támogatást és segítséget a keresztyén diákoknak, hogy Isten rajtuk keresztül érhesse el a Krisztust még nem ismerő egyetemi, főiskolai hallgatókat.
Szolgálatunk célul tűzte ki, hogy az egyetemi képzés alatt minden hallgató legalább egyszer hallja az evangéliumot, mégpedig keresztyén diáktársaiktól (szóval Tőletek!). Arra buzdítjuk a mozgalomhoz csatlakozó keresztyén hallgatókat a képezések alkalmával is, hogy az evangélium ereje által megerősödve, és ne Krisztustól elszakadt állapotban térjenek vissza gyülekezetükbe, városukba.

„Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népet ...” (Máté 28:19) Ezt parancsba kaptuk, s nem mint opciót! Megélése által növekedhetünk hitünkben és előre haladhatunk egy Istentől megáldott életben!

Amennyiben szívesen csatlakoznál ehhez az evangéliumi diák mozgalomhoz, az alábbi e-mail címeken jelentkezhetsz és meg fogunk keresni. Kérlek, add meg nevedet és azt, hogy pontosan melyik oktatási intézmény, mely karán, szakon stb. tanulsz.

A budapesti EDK-val kapcsolatban: Guti Sándor gutisandor7(kukac)gmail.com
A debreceni EDK-val kapcsolatban: Borbély Orsolya borb.orsi(kukac)freemail.hu
A szegedi EDK-val kapcsolatban: Sipos Márk sipos.mark.gyorgy(kukac)gmail.com

Amennyiben más városban tanulsz akkor evangeliumidiakkorok(kukac)gmail.com

Szolgálatunkról bővebb információ:

http://ujremeny.hu/szolgalatok/evangeliumi-diak-korok.html

 

Szeretettel várunk!

EDK-EDM csapat nevében:
Sipos Márk
az Egyetemi Misszió vezetője