163

Lelkigondozás

Lelkigondozás

Az országban több gyülekezet is szervez konferenciákat, mi a MABIM szervezzük a táborokat. Isten kegyelmébõl mindenütt vannak megtérések, megújulások, de az utógondozás nem mindig megoldott, vagy nem tudunk azokról a fiatalokról, akik felé szolgáltunk a táborokban, konferenciákon.

Ezért létre hoztunk egy központi adatbázist ahová  a megtértek neveit be lehet regisztrálni. Ez azt a célt szolgálja, hogy õket tovább tudjuk irányítani a gyülekezetekbe, ifikbe. A lelkipásztorok és az ifivezetõk figyelmét pedig felhívjuk rájuk, hogy a tábor illetve a konferencia után folytathassák lelkigondozást. Támogathatják a gyülekezetbe való integrálását a megtért fiatalnak.

Biztos ismeritek a magvetõ példázatát, ahol a nem jól elõkészített vagy a nem gondozott talajból kiveszett a mag. Szeretnénk, ha minel kevesebb mag veszne el!

Azt szeretnénk, hogy az elvetett magok hozzák meg a termést!

Szeretnénk lelkigondozói tanfolyamokat tartani, nagy vonzáskörzetû gyülekezetekben, de külön MABIM- os képzéseken is.

Szeretnénk lelkigondozókat képezni, hogy a lelkigondozás ne spontán, hanem jöl szervezetten történjen, megbízható, felelõs, hiteles fiúk és lányok személyében, akiket egy gyülekezet vezetõi támogatnak, ajánlanak.